2 Ιουνίου 2008

Prince Of Persia 4

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Όπως και να το κάνουμε κάποια παιχνίδια λίγο πολύ μας έχουν αρέσει τόσο που δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε περιμένοντας μια ακόμη συνέχεια. Η αλήθεια ήταν πως στεναχωρήθηκα όταν τερμάτισα το Prince Of Persia 3 και κατάλαβα αλλά και ήξερα πως ήταν το τελευταίο της σειράς... Έλπιζα και πίστευα πως η Ubisoft Motreal δε θα άφηνε ανεκμετάλλευτο αυτόν τον μεγάλο τίτλο που τις έφερε άλλωστε και τόσα πολλά κέρδη. Και όπως πολύ καλά βλέπετε δεν έκανα λάθος καθώς θα κυκλοφορήσει ένα νέο μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα που μέχρι τώρα τιτλοφορείτε απλά Prince Of Persia.

Τι ξέρουμε όμως μέχρι τώρα;

Το καινούριο POP βρίσκετε στο στάδιο της εξέλιξης εδω και δυο χρόνια και αναμένετε η κυκλοφορία του προς το τέλος του δεύτερου εξαμήνου του 2008. Την ανάπτυξη την έχει αναλάβει η Ubisoft Montreal για τις εκδόσεις XBOX360 Playstation 3 και PC και η Ubisoft Morocco χειρίζεται την έκδοση για το Nintendo DS.

Οπτικά το παιχνίδι δείχνει θαυμάσιο! Φυσικά αυτό είναι αναμενόμενο καθώς η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε την επιτυχημένη μηχανή γραφικών που είδαμε και στο hit Assassins Creed. Βέβαια υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με ότι έχουμε δει προηγουμένως από την εταιρία καθώς αυτή τη φορά ακλούθησε πιο αρτιστικη τάση και το όλο θέμα είναι όπως το αποκαλούν οι ίδιοι οι δημιουργοί "illustrated" style. Έχουν μια τάση να μοιάζουν με cel-shaded γραφικά αλλά την ίδια στιγμή περιέχουν και ένα περίεργο ρεαλισμό.. Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι ευχάριστα διαφορετικό από τα προηγούμενα της σειράς. το μόνο που μένει είναι να τα δούμε στην οθόνη μας ώστε να κρίνουμε ακριβέστατα και καταλλήλως. Για το σενάριο ξέρουμε πως το καινούριο μέλος της σειράς δεν έχει καμία χροικη επαφή με τα γεγονότα των προηγούμενων. Είναι μια εντελώς καινούρια ιστορία και καινούριοι χαρακτήρες. Ο πρίγκιπας για παράδειγμα είναι ένας περιπλανώμενος θησαυρόκυνηγός που κάποια στιγμή μέσα στην ιστορία του παιχνιδιού καταλήγει πρίγκιπας. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού πήραν πολλές ιδέες και εμπνεύστηκαν από ήρωες όπως ο "Sinbad", o "Han Solo"(Star Wars) ακόμη και τον "Lo" έναν ήρωα της ερήμου από την ταινία "Τίγρης και Δράκος". Η ιστορία του παιχνιδιού επίσης είναι εμπνευσμένη από την Περσική μυθολογία και τους δίδυμους "θεούς" Ormazd (good) και Ahriman (bad). Φαίνετε πως κάτι χάθηκε από το δέντρο της ζωής που κραταει την δύναμη της ζωής και του Θανάτου και το κακό αρχίζει να απλώνεται στη γη. Εσύ μέσα από την αποστολή σου πρέπει να σκοτώσεις τους εχθρούς σε μια περιοχή κάθε φορά ώστε να σταματήσεις την εξάπλωση του κακού και να επαναφέρεις την Ισορροπία στη γη. Φυσικά παρέα θα έχεις και την νεαρά κυρία με το όνομα Elika που είναι και η τελευταία απόγονος τον Φρουρών του δέντρου της ζωής. Εκτός από την συντροφιά που θα έχεις η Elika σε βοηθού με τις μαγικές ικανότητες της μέσα στη μάχη, σε γρίφους και αποτελεί και τον αφηγητή της ιστορίας.

Αυτά τα ολίγα για το Prince of Persia 4 καθώς φυσικά και θα ενημερώσουμε για ότι νέο. Έως τότε σας αφήνω να απολαύετε τα screenshot καθώς και το πρώτο trailer του παιχνιδιού που μόλις κυκλοφόρησε!

Release Date: Q4 2008

Platforms: Xbox360, PS3, PC.

Official Site: http://prince-of-persia.uk.ubi.com

Οι φωτογραίες καθως και οποιο υλικο περαν του προσωπικου, ειναι Copyright των αντιστοιχων ιδιοκτητών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails