6 Νοεμβρίου 2008

Olympus micro 4/3


Επιτέλους. Να και κάτι που είναι trendy και με βρισκει απολυτα σύμφωνο. Αυτή η μηχανη ειναι η πρώτη απο μια σείρα φωτογραφικών που θα φοράνε τον νεο αισθητηρα micro 4/3.
Το πλεονέκτημα είναι ότι θα βγάζει καλες φωτογραφιες χωρίς να χρειαζεται να κοουβαλας ολόκληρη μηχαναρα επανω σου.
Το σημαντικό είναι ότι θα αλλάζει και φακούς. Και όλα αυτά σε πολύ μικρό μέγεθος. Για εμενα που θελω μια καλύτερη μηχανή απο τις συμβατικες ψηφιακες, αλλα δε μπορώ και να χρησιμοποιησω μια σοβαρη dSLR, είναι ότι πρέπει. Την έχεις πάντα πανω σου και για τις καθημερινες λήψεις, όπως σε μια καφετερεια πχ , αλλα και για μια εμπνευση της στιγμής. Ασε που είναι και πανέμορφη. Αν και σύμφωνα με το Pc Magazine δε θα είναι έτσι το εμπορικό μοντέλο. Θα είναι κάπως διαφοροποιημένο. Φυσικά σημαντική ειναι η έλειψη ενσωματωμένου Φλας αλλα τι να κάνεις, δε μπορεις να τα έχεις και ολα.
Θα μου αρεσε η ιδέα να την έχω ακομη και ως βοηθητικη. Ειναι και διακριτικη οποτε δε θα εχεις προβλημα όταν πας να τραβηξεις ένα πορτραιτο. Ειναι και ρετρο η εμφανιση της,
τι αλλο μπορει να θέλω;
Ακομα δε μπορεσα να καταλαβω την τιμη. Εχω μια εντύπωση ότι θα έιναι λιγάκι υψηλή. Γύρω στο 500αρικο εκτιμώ ότι θα είναι με πολύ βασικό εξοπλισμο.
Οταν βγει πάντως στην αγορα θα τη τσεκαρω πολύ ασχημα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails