20 Αυγούστου 2010

Επεισόδια στον αγώνα Ελλάδα - Σερβία !

Χάος επικράτησε στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της Εθνικής μας στο φιλικό τουρνουά Ακρόπολις.
Δυόμιση λεπτά πριν από τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 74-73 ο Φώτσης έκανε παρατήρηση στον Τεόντοσιτς, ο οποίος έχασε τη ψυχραιμία του και έριξε γροθιά στον Έλληνα παίκτη!



Ο Διαμαντίδης έκανε ότι μπορούσε να τους ηρεμίσει, ήρθαν όμως κι άλλοι παίκτες της Σέρβικης ομάδας να του επιτεθούν. Από αυτό το σημείο και μετά ο αγωνιστικός χώρος έγινε αρένα.
Ο Κρστιτς μπήκε στον καυγά και άρχισε να μοιράζει μπουκέτα στον Σχορτσανίτη. Αυτός πάντως που έμοιαζε με ταύρο εν υαλοπωλείο ήταν ο Αντώνης Φώτσης. Τον κρατούσαν 3-4 άτομα και δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν.

Κινήθηκε απειλητικά απέναντι στον Τεόντοσιτς και τον έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύρραξη στο παρκέ με τις γροθιές να πέφτουν εκατέρωθεν. Μέσα στον καυγά μπλέχτηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελι.

Ο Μπουρούσης μπήκε στο παρκέ για να καθησυχάσει τα πνεύματα, ο Κρστιτς πιθανότατα νόμιζε ότι μπήκε για τσαμπουκά και το χειρότερο από όλα ήταν ότι ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε από καρέκλα που εκτόξευσε ο ανεκδιήγητος Σέρβος.

Η γενική εικόνα πάντως είναι ότι οι Σέρβοι παίκτες ήταν έτοιμοι για καβγά από νωρίς, μιας και ο προπονητής τους, Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν πολύ προκλητικός και αποβλήθηκε από το παρκέ.

Στο φίλο αγώνα δε γράφηκε κάτι συγκεκριμένο,αφού οι διαιτητές δεν ήθελαν να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Η FIBA παρ'όλα αυτά ζήτησε το βίντεο ωστε να εξετάσει το θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails