26 Οκτωβρίου 2008

Πρωινό Κυριακής.

Πρώτη αναρτηση μετά από καιρό. Τι να κάνεις. Έχω ένα μικρο πρόβλημα με τη δουλεια και το σπίτι. Μου ρουφάνε τη δημιουργηκότητα Και με συζητησεις που εχω κάνει, πολλοι απο μας αντιμετωπιζουμε παρομοια προβλήματα. Καλα να ειμαστε.
Μετά από 2 συνεχομενα χρονια αναγνωσης Ram ειπα να ξεκοψω απο τη φυλλαδα της Apple και της Microsoft. Δε προσφέρει τίποτα σε ότι απφορα το κοματι των Υπολογιστων. Μονο οθόνες τεστ και τρίχες κατσαρες. Με τα πολλα αποφάσισα να το γυρίσω στο Pc magazine... Τουλαχιστον μιλαει για υπολογιστες...Κατι ειναι και αυτο... Στο τευχος αυτου του μηνα μαλιστα εχει ενα αρθρα με 13 ψηφιακες SLR το οποιο βρηκα tragico!Δεν ελεγε τιποτα σε βαθος. Μα για ονομα βρε παιδια. Σε 15 Λεπτα το ειχα αποστηθησει. Μηπως απευθυνεται σε αλλο κοινο, μικροτερο σε ηλικια; Τι να πεις...
Παντως καποια στιγμη θα προβω στηω αγορα μιας καλυτερης φωτογραφικης μηχανης. Οχι τιποτα το extreme. Μεχρι τη d60 Nikon παω και για κανα δυο καλους φακους.
Αλλαζοντας το θέμα, εχθες πηρα το σχετικα πρόσφατο βιβλίο << Οι κυνηγοι του Dune>> .
Ειναι πραγματικα πολλυ καλό, αν και καταλαβαινεις κατευθειαν ότι δεν ειναι γραμμενο απο τον Φρανκ, χωρις αυτο να είναι μειονέκτημα. Δε μπορω να ξεκολλησω απο το γαμηδι. Είναι υπέροχο!
Αυτά με αποσχολουν πρωι πρωι και ειπα να μοιραστω τις σκορπιες σκεψεις μου.Καλο πρωινο με υδατανθρακες και λιγα λιπαρα ευχομαι και μεινεται συντονισμενοι. Ερχομαστε με Περισσοτερα...

υ.γ. Εβαλα τα ηχεια στο σαλονι... Ειναι καλυτερα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails