27 Οκτωβρίου 2008

Δευτέρα πρώι χωρις δουλεια!

Δευτέρα σήμερα και είχε πρώινο ξύπνημα για διαφορες δουλιτσες που έπρεπε να γίνουν.
Μια απο αυτές ήταν να πάω ξαι να ψάξω και για καινούργιο κινητό μιας και θα έρθει η ανανέωση όπου να ναι.
Κατέληξα λοίπον σε μερικά τα οποια έχουν κάποια ενδιαφέρονατα χαρακτηριστικά, άλλο μουσικο, άλλο επαγγελματικό, άλλο απο τιτάνιο. Σε καμιά περίπτωση δε κοίταω το iPhone. Δεν μου αρεσει καθόλου πλέον.
Ενα απο ολα είναι και το Sony Ericsson C905:
Εχει απίστευτη κάμερα 8.1 mp! Βεβαια εχει μόνο μια αλλα δε πειράζει. Ειναι σημαντικό προσόν τέτοια κάμερα και σχετικά καλή τιμή, 515Ε .Γενικά είναι σαν όλα τα κινητά της Sony και έχει και κάποια εντυπωσιακα χαρακτηριστικά αλλα τίποτα που να το ξεχωριζει τόσο πολυ όσο η αναλυση του αισθητηρα.
Στα αρνητικά του βεβαια βρίσκω το οτι θα έχει μικρή αυτόνομια με ολα τα φωτογραφικα μερεμετια επένω και την απίστευτη κάμερα. Επίσης το μέγεθος είναι κάτι που θα πρέπει να πάρω σοβαρά υπόψιν μου. Είναι αρκετά ογκόδες.
Το επόμενο μοντελο που μου τράβηξε τη προοσοχή ήταν ο μικροτερος αδερφός του παραπάνω μοντέλου όμως σε καμιά περίπτωση δε μεονεκτει απέναντί του. Μιλαω για το C902 και μάλιστα στη Titanium edition που είναι και πολύ όμορφο και έχει και βολικές διαστάσεις. Απο χαρακτηριστικα θα το ευρισκα υπεραρκετό και αν κρίνω απο τη συνυπαρξή μου με το k850 θα με ικονοποιήσει και με το παραπάνω. Η τιμή του είναι αρκέτα κάλη,359 ε ενώ η καμερα του είναι 5 mp .Δε γνωρίζω εάν έρχεται με μνήμη μέσα στη συσκευασία. Καλό θα ήταν πάντως.
Μειωνέκτημα του βρίσκω τον τρόπο με τον οποιο ανοίγει η κάμερα. Είναι λίγο παράξενος αλλα πιστεύω θα το συνηθίσω.

Επόμενο μοντελάκι είναι το μουσικο W902. Ειναι πανεμορφο. Γενικα μου αρέσει πάρα πολυ η γραμμη της Ericsson στα κινητα της. Η αληθεια είναι οτι επειδή ειχα το W800 δεν είμαι και πολύ φίλος των μουσικών κινητων καθώς δε μπόρεσε να με αποδεσμευσει απο το οZen micro που χρησιμοποιώ εδώ και 4,5 χρόνια σχεδον κάθε μέρα.
Παντως θα μπορουσε ανετα να το κάνει στο μέσο χρήστη. Απά εγώ έχω κάποιες εμμονές σε ότι αφορα τη μουσική. Και το w800 είχε καλά ακουστικά απομόνωσης τα όποια όμως είχαν το εκνευριστικο διαφορετικο μηκος και καλά για να μπαίνει πισω απο το λαιμό με αποτελεσμα το αριστερο αουστικό συνεχώσ να μου βγαίνει. Με έσπασε τα νευρα. Παντως επειδή έχει και καλή καμερα και document viewer ειανι πολυ καλή ευκαιρια. Είναι ακριβο βεβαια 429ε αλλα έχει και ακουστικα high end που δε θα πρεπει να
παραβλεπουμε.
Ενα ακομα κινητακι που γουσταρα παρα πολυειναι το G900.
Με οθονη αφης, καλες επιδοσεις στην οργανωση, πραγμα σημαντικο για μενα αλλα και sybian επανω το κάνει να έρχεται πολύ κοντα σε αυτό που ψαχνω.Τιμή 335ε. Καλα είναι.
Είναι και ομορφο και μικρο.
Μειονεκτιμα του ειναι η τυπική σχεδιαση που σεν αναδεικνυει καθολου τις πολλες δυνατοτητες του και παραπεμπει σε παλιοτερη σχεδιαση. Θα ηθελα και μεγαλθτερη οθονη. Τουλαχιστον ειναι ικανοποιητικη.
Τα πραγματα τα οποια θελω να εχει το καινουργιο μου κινητο τα υπερκαλυπτουν όλα τα παραπάνω και πολλες φορες εκλησομαι ευχάριστα με τα οσα προσφερουν γιατι εχουν και πολλα περισσοτερα απο αυτα που ζητω, δηλαδη :
1.Notepad
2.pdf reader
3. Document viewer
4. Καλή καμερα.
5. Καλό ήχο.
6. Πολλες και καλες δυνατότητες οργάνωσεις.

Αυτα τα ολιγα και οποιαδήποτε προταση ειναι καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω που φτασατε ως εδω.

2 σχόλια:

Απο ολα αυτα θα σου ελεγα το HTC Touch Diamond που ειναι και πολυ gadget και εχει το ποιο ευχρηστο μενου Mobile Windows που εχει βγει και ειναι και κοντα στις τιμες που λες και εχει αρκετη αυτονομια. και φυσικα πολλες δυνατοτητες για εξτρα προγραμματα(Windows) και εγω αν ηταν να παρω κινητο τωρα θα ηταν αυτο!
Βεβαια τα money ειναι πολλα αλλα...Οτι πληρωνεις

Lol! Σε βοηθησα και καλα... Lol!

Καλα τα λες και μακαρι το διαμαντακι να ειναι στις προσφορες. Τελειο ειναι. Απλα αλλο να δωσεις 50 και αλλο 250 ευρω. Το γουσταρω καργα φιλε.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails