2 Μαΐου 2008

Metallica New site!



Οι Metallica δημιουργησαν ενα ολοκαινουριο site για την προωθηση του νεου τους αλμπουμ ωστε να προσφερουν στους οπαδους τους την ευκαιρια να "δοκιμασουν το νεο αλμπουμ πριν ολοκληρωθει".

Ελεξτε το νεο site εδω.

Ο drummer Lars Ulrich προσφατα ανακοινωσε πως το αλμπουμ που ακολουθει το St. Anger του 2003, θα κυκλοφορησει αυτον τον Σεπτεμβρη!

Το συγκροτημα ηχογραφει στο Los Angeles με τον παραγωγο Rick Rubin.

Μιλωντας στον τραγουδιστη των Iron Maiden, Bruce Dickinson στην εκπομπη του τελευταιου στο BBC στις 7 Μαρτιου, ο Ulrich ειπε πως "τωρα τελειωνουμε τον δισκο, εχουμε ακομα 6 βδομαδες και πρεπει να κυκλοφορησει τον Σεπτεμβρη, αυτη ειναι η ιδεα."

Προσθεσε πως "Μου αρεσει οτι εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Δεν ειμαι απο τους μεγαλους πωλητες "νεων δισκων" και δεν θα πω οτι ειναι το καλυτερο πραγμα που εχουμε κανει μεχρι σημερα και αλλες μαλακιες σαν αυτο".

"Μου αρεσε πολυ και ειμαι απο τους πιο σκληρους κριτες των Metallica. Μεχρι στιγμης αισθανομαι πολυ καλα αλλα υπαρχει πολυς χρονος για να το καταστρεψουμε, οποτε ας δουμε τι θα γινει".

Παρομοια λογια ειπε ο Lars και στο περιοδικο Revolver (οτι το νεο αλμπουμ ειναι πολυ πιο δυναμικο και ευρυ απο τα προηγουμενα προσθετοντας οτι υπαρχουν HEAVY, γρηγορα, τρελα στοιχεια με καποια αργα μερη και μουσικες μιξεις). Τονισε ομως πως το νεο αλμπουμ εχει περισσοτερα κοινα με την metal σκηνη της δεκαετιας του 80 παρα με το St. Anger & το Load.

Τελος αποκαλυψε πως ο παραγωγος Rick Rubin, δουλευοντας με το συγκροτημα για πρωτη φορα, ηθελε απο τα μελη να χρησιμοποιουν κλασσικους ηχους απο το Ride The Lightning & Master of Puppets σαν πηγη εμπνευσης για τα νεα τραγουδια.

Πηγη: http://scarygreeks.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails