3 Μαΐου 2008

Nokia N-Gage is here....again!


The next gen of mobile gaming is here!

Άραγε θυμάστε το Nokia n-gage την ομολογουμένως αποτυχημένη προσπάθεια της Nokia ώστε να προωθήσει το mobile gaming μέσα από τα κινητά της τηλέφωνα. Τέλος πάντων για διάφορους λόγους το όλο project δεν είχε καρποφορήσει τότε. Έλα ντε που όπως λένε έχει ο καιρός γυρίσματα και η Nokia θυμήθηκε ξανά μετά από χρόνια το N-gage. Δεν το θυμήθηκε ακριβώς, το είχε στο μυαλό της all the time και την φαγουριζε το θέμα. Ώσπου μια ωραία μέρα κάνει ένα μπουμ! Καλά μη φανταστείτε και τρελό μπουμ! Και μας πασάρει ένα site με το όνομα n-gage.

Και έρχομαι εγώ ο άνθρωπος και σκέφτομαι… Πάλι τα ίδια λάθη θέλει να κάνει αυτή η εταιρία?

Και έρχομαι και απαντώ πάλι εγώ ο ίδιος. Όχι!

Αυτή την φορά δεν πρόκειται για μια ακόμη n-gage συσκευή αλλά μια εφαρμογή που ακούει στο όνομα N-gage και θα τρέχει σε όλες σχεδόν τις νέες Symbian S60 3rd version συσκευές της.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μέσω αυτού θα έχει ο χρήστης την δυνατότητα να παίζει mobile games νέας γενιάς! Το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να κατεβάσει από το επίσημο site της εφαρμογής την αντίστοιχη έκδοση του προγράμματος για το κινητό του και μετά να την εγκαταστήσει στη συσκευή του! Από εκεί και πέρα τα πράματα είναι απλά! Μέσο εκείνου του προγράμματος θα μπορεί να αγοράσει παιχνίδια μέσω GPRS και να το απολαύσει στη συσκευή του!
Μεχρι τωρα υποστηρίζοντε οι παρακάτο συσκευες: Ν81, Ν81-8GB, N82, N95 και Ν95-8GB να τονίσω πως το firmware της Ν95 συσκευής πρέπει να ειναι αναβαθμησμένο στην έκδοση 20.0.015! Για να δείτε την έκδοση του κινητού σας δεν έχετε παρά να πληκτρολογίσετε *#0000# όπως βλέπετε στην εικονα



Ναι αυτο που βλεπεται ειναι ingame graphics

To site του N-gage ειναι το http://www.ngage.com
Για περισσοτερες πληροφορίες και ερωτήσεις το forum http://forums.arena.n-gage.com/

Σάββας+

3 σχόλια:

Καφε κανει? Ελα παναγια μου τι αλλο θα ειδωμε!!!

Egw exw tin ekdosi 11.0.0.11 kai exei to Ngage mesa me kapoia demo. APla katevazw ta paixnidia dld?

Οχι φιλε μου!
Αυτο που εχεις ειναι το N-gage experience! Απλα μια demo εκδοση! Πρεπει να αναβαθμισεις το firmware του κινητου στην 20 εκδοση! Μετα κανε οσες αγορες θελεις...! ;)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails